The Lost History of Man

The Lost History of Man
Introductie   ·   Oude geschriften   ·   Atlantis   ·   Archeologische plaatsen   ·   Mars   ·   Anomalieën
The Lost History of Man
Nederlands
English

Dr. Douglas James Cottrell over Mars


Volgens de sessies van helderziende Dr. Douglas James Cottrell zou er zo'n dertig biljoen jaar geleden (toen de noordpool gericht stond naar de constellatie van de Grote Beer) intelligent leven zijn geweest op Mars met dieren, groene planten en mensachtigen, voordat er een grote ramp gebeurde waarbij de manen van Mars en Jupiter met elkaar in botsing kwamen waardoor de planeet Mars begon te tuimelen, waarbij het draaide van het oosten naar het westen maar ook van het noordoosten naar het zuidwesten, totdat de planeet zichzelf had gestabiliseerd. Dit tuimelen zorgde voor schommelingen tussen extreme hitte en extreme koude waardoor de planeet haar stabiliteit niet kon behouden en uiteindelijk in een barre, droge woestijn veranderde. Mars raakte tevens verder uit haar omloopbaan, verder verwijderd van de zon.

De mensachtige Marsbewoners poogden in hun ruimteschepen te ontsnappen naar andere planeten waaronder Venus en planeet Aarde. Velen kwamen hierbij om het leven, maar degenen die op Aarde aangekomen waren overleefden het en werden Aardbewoners. Volgens Dr. Cottrell is er zeer weinig verschil tussen de moderne mens en deze "mens" van Mars uit lang vervlogen tijden, afgezien van het verlies van spierkracht ten gevolge van de zwakkere zwaartekracht op Aarde in vergelijking met de zwaartekracht op Mars.

Dr. Cottrell bevestigde het bestaan van de zogenaamde "piramides" en andere kunstmatige bouwwerken op Mars, welke overblijfselen zouden zijn van de toenmalige architectuur. Er zouden woningen en tempels gebouwd zijn, reflectoren en verzamelpunten van energie (zonne-energie en dergelijke), en stations voor magnetische en anti-magnetische verstoring van de paden of de rasters op de planeet, zoals tevens te zien is in bepaalde tempels op Aarde [tempels, piramides en dergelijke] waar mica in de basis aanwezig zou zijn.

(Bronnen: "Douglas James Cottrell PhD: Ancient Mars: Forgotten History 1/2" en het tweede deel, beide door Rammsteinregeln.)Volgende pagina: "Mars in andere oude culturen"

Vorige pagina: "The Face on Mars: het stripverhaal"

Terug naar boven
Interessante website? Deel het met vrienden:

Facebook Twitter Google Reddit

Deze website en teksten zijn copyright © 2009-2023 M. Talc. All rights reserved.
Citeren is toegestaan mits een link naar de bron wordt gegeven: www.thelosthistoryofman.com.
Voor vragen of feedback kunt u contact opnemen met de auteur.