The Lost History of Man

The Lost History of Man
Introductie   ·   Oude geschriften   ·   Atlantis   ·   Archeologische plaatsen   ·   Mars   ·   Anomalieën
The Lost History of Man
Nederlands
English

Leven op Mars in de verre oudheid


Leven op Mars in de verre oudheid


Zou het plausibel kunnen zijn dat de planeet Mars, in de verre oudheid, ooit een vruchtbare planeet was met water, vegetatie en andere vormen van leven? Op de verdorde rode planeet vinden we namelijk vele opgedroogde rivieren en zeeën, en vaak wordt in wetenschappelijke kringen gezegd dat water een vereiste is voor de vorming van leven (eigenlijk het soort leven zoals wij dat kennen). Een ramp zou moeten hebben plaatsgevonden dat het ecologische systeem van deze planeet dusdanig verstoorde dat ertoe leidde dat al het leven uitstierf op de planeet, met uitzondering van mogelijk enige micro-organismen.THEMIS Marskaart
Fragment van de Marskaart gemaakt door Mars Odyssey's THEMIS
(Mars Thermal Emission Imaging System), van 23 juni 2010.
Het lijkt er op dat hier een voormalige rivierbedding zichtbaar is.Volgens de sessies van helderziende Dr. Douglas James Cottrell, zou er zo'n dertig biljoen jaar geleden (toen de noordpool gericht stond naar de constellatie van de Grote Beer) intelligent leven zijn geweest op Mars met dieren, groene vegetatie en mensachtigen, tot er een grote ramp gebeurde waarbij de manen van Mars en Jupiter met elkaar in botsing kwamen waardoor de planeet Mars begon te tuimelen en hierdoor in de onvruchtbare woestijnplaneet begon te veranderden zoals wij deze vandaag de dag kennen. De overlevenden waren naar andere planeten gevlucht, waaronder de Aarde - wat hun meest succesvolle toevlucht geweest zou zijn. Degenen die op Aarde aangekomen waren overleefden het namelijk en werden Aardbewoners. (Voor meer informatie, zie het hoofdstuk: "Dr Douglas Cottrell over Mars".)

De Amerikaanse elektrotechnicus Ernest L. Norman schreef in zijn gechannelde boek: "The Truth about Mars (1956)", dat overlevenden meer dan een miljoen jaar geleden van Mars naar de Aarde waren gevlucht en een kolonie hadden opricht dat uiteindelijk het hedendaagse Chinese ras werd. (Zie het hoofdstuk: "Mars in andere oude culturen"). We hebben het hier over de "oorspronkelijke" Marsbewoners, dus niet die Anunnaki/Igigi die daar veel later aankwamen om een kolonie te stichten toen Mars al reeds een droge en onvruchtbare planeet was geworden.

Volgens Edgar Cayce verscheen de beschaving van Lemurië rond 900.000 v.Chr, zo'n 100.000 jaar later nadat de Marsbewoners zich volgens Norman op Aarde zouden hebben gevestigd, en zeer ruwweg genomen zo'n half miljoen jaar eerder voordat de Anunnaki op Aarde aankwamen volgens Zecharia Sitchin. Het grote continent van Lemurië zou zich hebben bevonden in de Stille Oceaan, zich uitstrekken vanuit Azië, helemaal naar de beide Amerika's. Met een beschaving wordt een geavanceerde staat van menselijke beschaving bedoeld waar een hoog niveau van cultuur, wetenschap, industrie en bestuur is bereikt. Zeker is dat deze Lemurianen toen niet slechts primitieve jagers-verzamelaars waren. Volgens Sitchin zou het oorspronkelijke mensenras van de Aarde gedurende deze tijd nog steeds in een meer primitieve staat zijn (dichter bij wat men hedendaags als de "aapmens" beschouwd) totdat de Anunnaki op de Aarde aankwamen en de Homo Sapiens schiepen, dus zou het mogelijk kunnen zijn dat deze Lemurianen de afstammelingen waren van het ras van deze Marsbewoners?

Het lijkt inconsistent met Norman wanneer Dr. Cottrell zegt dat de "grote botsingen in de hemelen" een aantal biljoen jaar geleden gebeurden, terwijl Norman slechts praat over "meer dan een miljoen jaar" geleden (wat natuurlijk ook nogal rekbaar is hoe dan ook). Zou het kunnen dat Dr. Cotrrell het had over een soort van kosmische instabiliteit waar kosmische botsingen al miljoenen jaren aan de gang waren, nog voor de botsingen met Mars, en dat de evacuaties meer rond de tijd van een miljoen jaar geleden gebeurden? Een biljoen jaar is zeer lang geleden, vooral omdat volgens Dr. Cottrell de mensheid maar weinig zou zijn veranderd op fysiek gebied, vergeleken met de oude Marsbewoners.

Een vrijgegeven document (naar het schijnt in februari 2017) van de Central Intelligence Agency (CIA) van een zogenaamde "remote viewing" sessie (helderziend waarnemen op afstand), uitgevoerd in het jaar 1984 door een helderziende in dienst van de CIA, geeft details over de planeet Mars in dezelfde tijdsperiode van één miljoen jaar geleden (misschien had men Norman's boek wel gelezen), en lijkt de informatie te staven van zowel Dr. Cottrell als Ernest L. Norman, aangezien het ook een beeld schetst van grote piramidevormige gebouwen op Mars, een planetaire ramp en het noemen van het vluchten naar een andere planeet met veel vegetatie en hevige vulkanische activiteit, wat aan de beschrijvingen zou voldoen van de planeet Aarde, zo'n één miljoen jaar geleden. Over de piramides werd verteld dat ze hier in de betreffende tijd gebruikt werden als tijdelijke schuilplaatsen voor de woeste stormen op Mars. De beschrijving van de Marsbewoners als dunne, lange wezens zou misschien suggereren dat ze inderdaad voorouders zouden kunnen zijn van het Chinese ras. (Bron: "CIA-RDP96-00788R001900760001-9.pdf".)Volgende pagina: "Kunstmatige bouwwerken?"

Vorige pagina: "De Zaal der Archieven"

Terug naar boven
Interessante website? Deel het met vrienden:

Facebook Twitter Google Reddit

Deze website en teksten zijn copyright © 2009-2023 M. Talc. All rights reserved.
Citeren is toegestaan mits een link naar de bron wordt gegeven: www.thelosthistoryofman.com.
Voor vragen of feedback kunt u contact opnemen met de auteur.