The Lost History of Man

The Lost History of Man
Introductie   ·   Oude geschriften   ·   Atlantis   ·   Archeologische plaatsen   ·   Mars   ·   Anomalieën
The Lost History of Man
Nederlands
English

Anomalieën uit de oudheidAnomalieën uit de oudheid


Er bestaan vele verschillende soorten objecten uit de oudheid die waar de geschiedkundigen van vandaag de dag geen raad mee weten. Neem bijvoorbeeld de stenen bollen van Costa Rica, de kristallen schedel van Mitchell-Hedges of de Icastenen van Peru. Volgens de huidige geschiedkundige opvattingen zouden vele van dit soort objecten niet eens kunnen bestaan, en alleen al op grond van deze gedachtegang worden veel van dit soort objecten dan ook vaak als moderne fabricages beschouwd. Meestal worden deze objecten dan ook nooit tentoongesteld omdat men ze toch niet nader kan beschrijven en verklaren. Veel van dit soort objecten worden beschreven in het zeer uitgebreide en gratis e-book: "Earths Forbidden Secrets Part One", door Maxwell Igan. (http://www.thecrowhouse.com)

Zo zijn er ook opmerkelijke verhalen en mythes die kennis bevatten die de moderne westerse beschaving pas veel later heeft ontdekt. Volgens Zecharia Sitchin bevat de eeuwenoude Soemerische kleitabletten onder andere een verhaal over de ruimtereis van een voor ons onbekende planeet naar de planeet Aarde, waarin de planeten in ons zonnestelsel gedetailleerd en accuraat werden beschreven.

Ook zijn er verhalen van primitieve volksstammen - die nooit eerder met de westerse samenleving in aanraking zouden zijn gekomen - die geavanceerde astronomische kennis zouden hebben en van planeten weten die voor het blote oog onzichtbaar zijn, en zelfs van hemellichamen die voor ons nog steeds onbekend zijn.

Verder weet men niet hoe het gebruik ontstaan is dat vele verschillende culturen in de oudheid de schedels van hun kinderen afbonden om hen langwerpige schedels met een verhoogd voorhoofd te geven. Omdat er ook schedels gevonden zouden zijn die van nature al lang waren - waarbij geen sporen te vinden waren van het afbindproces - deed men dit dan ook waarschijnlijk om het uiterlijk van hen na te bootsen die al lange hoofden hadden. Maar wie waren waren zij dan en waarom zagen zij er dan haast onmenselijk uit?

En wat deed een blanke bebaarde man in de oudheid bij de Meso-Amerikaanse indianen, en wat bewerkstelligde hij om door de roodhuidige Maya's en Inca's de Gevederde Slang genoemd te worden en vereerd te worden als een god?Volgende pagina: "Eeuwenoude schedelvervorming"

Vorige pagina: "Mars in andere oude culturen"

Terug naar boven
Interessante website? Deel het met vrienden:

Facebook Twitter Google Reddit

Deze website en teksten zijn copyright © 2009-2023 M. Talc. All rights reserved.
Citeren is toegestaan mits een link naar de bron wordt gegeven: www.thelosthistoryofman.com.
Voor vragen of feedback kunt u contact opnemen met de auteur.